*

sallamaaritm

Kaikki blogit puheenaiheesta Mepit

Mepit pettää oman kansan ja Euvostoliitto hajoaa

Jälleen kerran on pakko todeta ei nuo Suomea edustavat mepit välitä suomalaisista tai edes oman maan kansalaisten mielipiteistä. Herää väistämättä kysymys. Miksi meidän pitäisi välittää menettääkö tuo kajahtaneisto virkansa ?

EU:n alueiden komitea, sekä talous- ja sosiaalikomitea lakkautettava

Euroopan parlamentti siirtyy 12 kertaa vuodessa täysistuntoa varten Brysselistä Strasbourgiin. Lähestulkoon kaikki europarlamentaarikot vastustavat tämän käytännön ylläpitoa, johon myös parlamentissa toimiva Single Seat -ryhmä tähtää. Järjettömälle käytännölle ei kuitenkaan näy loppua. Ranska ei tule hyväksymään perussopimuksen muutosta, joka lopettaisi kuukausittaisen muuttorumban.

Paljon melua siirtymäkorvauksista

 

Euroedustajien siirtymäkorvaus aiheutti kohun ja nyt huomion keskipisteeseen on päätynyt europarlamentista pudonnut Eija-Riitta Korhola. Itse olisin nähnyt hänen mielellään jatkavan työskentelyä euroedustajana, monen muun valitun mepin sijaan.  

Myös Kokoomuksen mepit epäisänmaallisia 1995

”Kun Suomesta tuli EU:n jäsen ja Jacob Söderman oli ehdolla virkaansa niin Kokoomus ei äänestänyt hänen puolestaan, vaan äänestivät oman ryhmänsä edustajaa”, sanoi Anneli Jäätteenmäki tänä aamuna Ylen Ykkösaamun haatattelussa.

Ilkka Partanen kirjoittaa blogissaan epäisänmaallisista mepeistä. Kerroin kommentissani tuon, mitä Jäätteenmäki sanoi asiasta, johon Partanen vastasi, että ei ollut muita ehdokkaita. 

EU-vaalit ohi - kiitokset ja tunnustukset - ja kritiikiäkin!

Lämpimät kiitokset kaikille äänestäjilleni ja tukijoilleni vaalimatkan varrella! 

Sydämelliset onnittelut Jussi Halla-aholle ja Sampo Terholle!  Teitte hienon tuloksen ja olette vakuuttava parivaljakko parlamentissa.

Erityisonnittelut Pirkko Ruohonen-Lernerille!  Pirkon kanssa arvelin käyväni reilun kisan kolmospaikasta. Pirkko sen otti ja ansaitsi!

Kokoomusmeppi hallitsee ilmatilan

Kokoomusmeppi halitsee ilmatilan suvereenisesti! Vai mitä mieltä olette tästä jutusta?

http://www.talouselama.fi/uutiset/tama+nainen+pelasti+finnairin+kauppaso...

Taas oli suomalaisilla hyötyä luottaa kokoomusmeppiin nimeltä Eija-Riitta.

1/751 osaehdokkaat taistelevat

Yksi seitsemänsataaviisikymmentäyksiosaset taistelevat vallasta. Valta joka on enemmän kuin suomalaisella ministerillä, koska muutenhan Stubb, Kyllönen ja Virkkunen hakisivat heikompaa oksaa itselleen.

Muutamat ovat alkaneet mittailla jo voimiaan täällä blogissa. Stubb sitä ja Stubb tätä. Samoin Väyrynen sitä ja Väyrynen tätä.

Paskaa heittämälle ei toiminut edes Jumalan teatteri, joten lopettakaa ihmeessä tuo toisten tekemisiin tuijottelu ja niistä puliveivaaminen, jos ei omasta edestä löydy yhtään mainetekoa, niin jättäkää ehdokkuus  sikseen.

EU- liittovaltioon - federaatioon - vaiko EU-valtioliittoon?

EU- vaalit lähestyvät. US- bloggaajatkin vain spekuloivat täällä perin mustavalkoisesti sillä että pitäisikö meidän äänestää ”reilusti” liittovaltioon äänestäneiden perusteella ao. EU- ryhmää edustavia meppiehdokkaita vaiko liittovaltiota vastaan äänestäneiden ryhmää, niitä edustavia meppiehdokkaita. Äänestimme sitten kumpaa ryhmään kuuluvia EU-ehdokkaita tahansa, valta ei ole enempää omissa kuin ao. ryhmienkään meppien käsissä.

Meppiehdokkaan valintakriteerit

Meppiehdokasta valittaessa olisi tunnettava tarjolla olevan ehdokkaan nopea olennaisuuksien infosälästä, lobbauksista, jne.  erottelu- ja harkintakyky – vrt. kielitaito (ei välttämättä vain ruotsi ;) ) - vuorovaikutustaito, tietotaidot, yhteistyökyky, luotettavuus, suoraselkäisyys,  paineensietokyky (hyvä fysiikka/henkinen tasapaino), asiallisuus, mieltymykset (vrt. ennakkoluulot), into ajaa yhteistä Suomen etua kokonaisuudessaan, jne. 

Anneli Jäätteenmäen kootut selittelyt?

Meppi Anneli Jäätteenmäki (tai...) blokkasi, poisti, sensuroi ? – mistäpähän kipeästä syystä? -  sivultaan Arto Lahdenrannan asiaa EU- tilastoista valaisevan kommentin, joten tuon sen tänne. Kommentti  löytyy kuitenkin vielä myös Toimi Kankaanniemen blogilla:

http://toimikankaanniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/159426-vayrynen-on-ump...

"Arto Lahdenranta   30.1.2014 20:59

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä