sallamaaritm

Kaikki blogit puheenaiheesta Talouspoliittinen ohjelma

Reilun pelin poliittinen ohjelma

Ihmiskunta on kokeillut aika monta vuosituhatta sellaista mallia, missä harvat käskevät mutta monet tottelevat. Siinä myös harvat rikastuvat vaikka monet tekevät työtä. Useimmat ovat häviäjiä. Elämä ja toimeentulo perustuu jatkuvaan kilpailuun. Jopa köyhät on laitettu kilpailemaan keskenään - lapsiperheet vs. sinkut, kantasuomalaiset vs. maahanmuuttajat.

VM:n raportti ei kelpaa hallitusohjelmaksi

Olen huolissani siitä, että monet tuntuvat suhtautuvan Valtiovarainministeriön (VM) talousraporttiin melkein kuin se olisi osa hallitusohjelmaa, jossa on esitetty paitsi tavoitteet myös toimenpiteet niiden saavuttamiseksi. Poliitikkojen tehtäväksi jää ainoastaan niiden hyväksyminen ja toteuttaminen. Vaaleissa vain valitaan, ketkä panevat ohjelman täytäntöön.

PS julkaisi talouspoliittisen ohjelman

Perussuomalaisten mielestä seuraavan hallituksen on jatkettava julkisen sektorin kestävyysvajeen umpeen kuromista. Tämä edellyttää valtion velkaantumisen taittamista seuraavan vaalikauden aikana. Jotta valtion menoja voidaan karsia niin, ettei kansalaisten kurjuutta enää lisätä, julkisen sektorin tehtävät tulee asettaa tärkeysjärjestykseen.

Perussuomalaisille valtion tärkein tehtävä on kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen, joten leikkaukset on aloitettava maahanmuuton ja kehitysavun tapaisista maailmanparannusmenoista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä